XLSTAT-Base
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Solicitați publicarea acestui produs în SICAP

XLSTAT-Basic

Top 100 de funcționalități statistice esențiale de care aveți nevoie.

351,05 € Cu TVA

295,00 € Fara TVA

local_shipping Transport GRATUIT pentru toate comenzile plasate până la 31,12,2023. Detalii

Livrare: http://e-rpd.ro/ro/content/1-delivery
Politica de retur: http://e-rpd.ro/ro/content/6-returnare-produs

Soluția XLSTAT-Basic, instrumente esențiale de analiză a datelor pentru Excel

Un software care compilează mai mult de 100 de caracteristici statistice: extragerea datelor, învățarea automată, teste, modelarea și vizualizarea datelor.

Ce este XLSTAT

XLSTAT este lider în software pentru analiză statistică în Excel

Din 1993, am lucrat continuu pentru a vă aduce dumneavoastră și altor 50.000 de clienți din mai mult de 100 de țări un software puternic, versatil și, mai presus de toate, ușor de utilizat și accesibil pentru a vă satisface toate nevoile statistice.

Dispunând de peste 200 de instrumente statistice standard și avansate, XLSTAT funcționează ca un add-on perfect pentru MS Excel®, permițându-vă să analizați și să reformatați cu ușurință datele în Excel. XLSTAT este compatibil atât cu PC,cât și cu Mac.

XLSTAT utilizează tehnici de calcul de pionierat, astfel încât să obțineți rezultate la viteze imbatabile: calculul paralel vă permite să profitați din plin de toate procesoarele computerului.

Astăzi XLSTAT oferă o mare varietate de soluții specifice industriei / domeniului, concepute pentru fiecare dintre voi.

Deci, faceti loc pentru un software statistic care va schimba modul în care lucrați.

XLSTAT-Basic

XLSTAT-Basic este o soluție de pornire la prețuri competitive, care include peste 100 de instrumente statistice esențiale care vă vor permite să obțineți o perspectivă profundă asupra datelor dvs. Fiecare dintre caracteristicile XLSTAT-Base este disponibilă și în celelalte soluții XLSTAT.

Veți beneficia de instrumente de pregătire și vizualizare a datelor, teste parametrice și nonparametrice, metode de modelare (ANOVA, regresie, modele liniare generalizate, modele mixte, modele neliniare), caracteristici de extragere a datelor (analiza componentelor principale, analiza corespondenței...) și metode de grupare (Clustering ierarhic aglomerativ, K-means...).

În plus, XLSTAT-Base dispune de metode de învățare automată (reguli de asociere, arbori de regresie și clasificare și vecini K-Nearest), regresie parțială a pătratului și multe altele.

XLSTAT
XLSTB
100 Produse
Utilizare
PC
Valabilitate
1 an
Tip aplicatie
Office
Numar dispozitive
1
Sistem de oparare
Windows 10
Varianta de comercializare
Licenta electronica
S-ar putea sa-ti placa