Sketchup Pro 2019
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
La reducere!

Sketchup Pro 2019

Sketchup Pro 2019 
Cel mai inteligent SketchUp de până acum

În fiecare săptămână, milioane de designeri lucrează în SketchUp Pro, cel mai popular instrument de modelare din lume pentru explorarea și prezentarea ideilor în 3D. Platforma este intuitivă și rapidă, astfel încât oricine poate învăța să creeze, să colaboreze și să livreze proiecte 3D.

Cantitate Reducere Ai economisit
5 27,37 € Pana la 136,85 €
756,84 € (inclusiv TVA) 636,00 € (fara TVA)
cu TVA

local_shipping Transport GRATUIT pentru toate comenzile plasate până la 31,12,2020. Detalii

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Livrare: http://e-rpd.ro/ro/content/1-delivery Livrare: http://e-rpd.ro/ro/content/1-delivery
  • Politica de retur: http://e-rpd.ro/ro/content/6-returnare-produs Politica de retur: http://e-rpd.ro/ro/content/6-returnare-produs

Sketchup Pro 2019 
Cel mai inteligent SketchUp de până acum

În fiecare săptămână, milioane de designeri lucrează în SketchUp Pro, cel mai popular instrument de modelare din lume pentru explorarea și prezentarea ideilor în 3D. Platforma este intuitivă și rapidă, astfel încât oricine poate învăța să creeze, să colaboreze și să livreze proiecte 3D.

Performanță

Pipeline 2.0

Ce contează mai mult decât viteza de lucru, ușurința de utilizare și fiabilitatea cu care Sketchup randează modelul dvs.?

În această versiune, am făcut îmbunătățiri majore la fluența graficelor, permițând îmbunătățiri de performanță oriunde vedeți un .skp. Acum, SketchUp, 3D Warehouse, LAYOUT, my.SketchUp și Trimble Connect toate renderer-ele folosesc aceiași algoritmi reglați pentru prelucrare 3D.

 

Transparență

Vedeți (prin) aceasta?

Impreună cu noutățile prelucrării grafice am făcut mari imbunătățiri ale transparenței, care poate fi randată cu viteză la o calitate înaltă. SketchUp este, de asemenea, acum o modalitate mai bună la afișarea mai multor folii transparente pentru a oferi un sentiment mai realist de adâncime pe mai multe fețe clare. Și pentru o bună măsură, am adăugat posibilitatea de a ajusta nivelul de opacitate în modul  X-ray.

 

Desenare

Click și…. Release!

Finisăm mereu ‘heuristics,’ dedesubturile care fac SketchUp rapid și precis.

 

Modelare la rezoluție mare

Ne-am adaptat pentru monitoarele de înaltă definiție (precum Apple’s Retina Display). 

 

Offset inteligent

Offset-ul nostru nou evită suprapunerile și geometri care se intersectează. Offsets curat, de fiecare dată când apăsați  ‘F’ (chiar și în LayOut!)

 

Inferența perpendiculară a feței

Ați procesat inferența paralelă? Noi am adăugat inferență perpendiculară pe față. De-a lungul unei fețe Sketchup se va prinde perpendicular.

 

Dreptunghiuri drepte

Instrumentul nostru pentru dreptunghiuri folosește acum săgețile pentru blocarea axelor (la fel ca pentru Cerc si poligon). Psst… găsiți un pătrat sau secțiune de aur, țineți apăsat SHIFT pentru blocare!

 

Colorat pe axe

3D pentru toți

In SketchUp 2017, am introdus personalizare pentru culorile care afișează axele Sketchup și inferența. Sperăm ca oamenii cu orice grad de daltonism vor folosi aceste scheme importante de culori ca să facă Sketchup și LayOUT să funcționeze bine.

Tabele

Vă prezentăm... Tables

Documentele excelente dispun de informație importantă, așa că am creat Tabele pentru a gestiona foile de calcul în LayOut. Se poate crea un tabel de la zero, sau importa un fișier .CSV sau Excel. Tablele se comportă la fel ca orice produs de editare foi de calcul: editează text, formatează celule, modifică coloane și rânduri… ați prins esența. LayOut face referință la foaia de calcul originală, așa că actualizarea oricărui tabel în documentul dvs. este simplă precum un… click!

 

 

CAD

.DWG de înaltă fidelitate

Mulți oameni folosesc linework din SketchUp în alte aplicații CAD. Noi am rescris exportatorul .DWG / .DXF LAYOUT pentru a face viața lor mult mai ușoară.

Un DWG

Înainte un fișier de 10 pagini LayOut era exportat în 10 .dwg-uri separate. Acum veți obține doar un .dwg cu zece file separate, câte una pentru fiecare pagină.

 

Entități native

în trecut entitățile LayOut precum dimensiunile, măștile de tăiere și etichetele ar fi explodat în geometrie de bază la export. Acum se importa inteligent în AutoCAD și funcționează asa cum te astepți.

 

Scalare inteligentă

Exportul din LayOut este suficient de inteligent ca să scaleze pentru formatul și modelul hârtiei. 

 

Culore pe strat

Am adăugt opțiunea ‘Color-by-Layer’ la exportul către CAD, astfel încât toate entitățile unui strat sunt exportate intr-o singură culoare. Implicit schitele negre sunt exportte astfel încât sunt randate ca negru pe fond alb și alb pe fond negru.

 

 

Extension Manager

Un nou utilitar, Extension Manager este inclus în SketchUp. De aici este ușor de pornit sau oprit instrumentele (sau pot fi dezinstalate complet). Extension Manager afișează o extensie Digital Signature, ce îndeplinește standardele noastre de calitate și securitate.

ID persistent

Acum când faci o modificare în modelul SketchUp, orice dimensiuni LayOut asociate cu acel model vor fi actualizate ca să reflecte acea modificare. Aceast lucru este posibil datorită unei noi funcții a platformei SketchUp numită Persistent IDs.  Aceștia sunt identificatori pentru geometrie care ajuta SketchUp (și extensiile sale) să manipuleze entități individuale, cum ar fi o anumită margine sau a feță. Practic, fiecare parte a modelului tocmai a devenit mai inteligentă.LICCOM19
100 Produse
2 alte produse in aceeasi categorie: