KeyShot 10 Enterprise
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

KeyShot 10 Enterprise

KeyShot 10 Enterprise

KeyShot 10 Enterprise este o soluţie atotcuprinzătoare ce include KeyShot Pro Floating, Animation, KeyShotVR, Siemens NX plugin şi Network Rendering (32 cores): 

4.062,66 € cu TVA

3.414,00 € Fara TVA

local_shipping Transport GRATUIT pentru toate comenzile plasate până la 31,12,2021. Detalii

Livrare: http://e-rpd.ro/ro/content/1-delivery
Politica de retur: http://e-rpd.ro/ro/content/6-returnare-produs

KeyShot 10 Enterprise

Următoarea generație de vizualizare

Ce e nou în versiunea 10:

- animați-vă ideile - Keyshot 10 vă oferă mai multă mișcare pentru fiecare idee, cu un control sporit pentru a crea imagini mai avansate și o ușurință de utilizare de vârf în industrie pentru a vă menține în mișcare.

- keyframe animation - controlează-ți mișcarea , nu entuziasmul 

- sun & sky day arc animation - KeyShot 10 Sun & Sky Day Arch Animation pune lumina zilei în mâinile tale.

- animație de rotație a mediului - lumea se învârte în jurul produsului dvs.

- twist camera animation - animația produsului dvs. are nevoie de o mică dramă din când în când.

- realitate vizuală - acum aveți mai multe modalități de a vă experimenta imaginile cu noul Smart Export care utilizează capacitățile de despachetare și coacere UV de la KeyShot pentru a pregăti materiale pentru fluxurile de lucru AR, Web și imprimare 3D color.

- Export inteligent - 3MF - de la KeyShot la imprimare 3D color

- Export inteligent - GLB / gITF-vizuale 3D pentru web-ul modern

- Export inteligent - USDZ-mobil-gata ar direct din KeyShot

- capacitate creativă - supraîncărcați fluxul de lucru

- manager de lumină - noul manager de lumină din KeyShot 10 vă permite să controlați iluminatul scenei dintr-o singură locație. Panoul dockable vă permite să alegeți și să reglați iluminarea mediului sau să controlați vizibilitatea, culoarea, puterea și dimensiunea oricărei lumini fizice.

- dispozitive ușoare - apucați lumina - când doriți să explorați iluminatul sau să faceți o ajustare rapidă în zbor, noile dispozitive ușoare din KeyShot 10 fac posibilă.

 - move tool - vă place să-l mutați, mutați Move Tool

- Mod Solo - când piesele dvs. au nevoie de ceva timp singur. Selectați, activați Modul Solo. Această nouă caracteristică accelerează fluxurile de lucru curente, permițându-vă să izolați și să lucrați pe una sau mai multe părți fără a fi nevoie să blocați părți sau să perturbați ierarhia altor părți ascunse.

- Realism de neegalat - oferiți imagini care captivează.

 - Îmbunătățirea Caustics - face razele de lumină să te lase cu gura căscată mai repede.

- Firefly Filter-shoo, firefly, nu deranja această scenă. Stiluri de imagine în KeyShot 10 dețin un tratament special pentru cei care forțează iluminatul în scena lor. Denoise include acum un cursor de filtrare Firefly pentru a îndepărta rapid și a netezi petele de lumină nedorită din scena dvs.

- Denoise îmbunătățit - de la operatorul neted la iluminatorul neted, noile actualizări ale Keyshot Denoise introduc albedo și informații normale pentru rezultate consistente între vizualizarea în timp Real și ieșirea dvs. de randare, împreună cu rezultate îmbunătățite cu modul Interior.

- îmbunătățit toon material-doar uita - te la aceste linii de contur bogate, groase. Materialul popular KeyShot Toon oferă acum un control mai fin al comportamentului conturului pentru a fi mai consistent cu tehnicile de ilustrare a artei liniei.

KeyShot 10 Enterprise este o soluţie atotcuprinzătoare ce include KeyShot Pro Floating, Animation, KeyShotVR, Siemens NX plugin şi Network Rendering (32 cores):

Keyshot
10-KS-ENT
100 Produse