Kaspersky Internet Security 10 PC ani: 2, noua
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Solicitați publicarea acestui produs în SICAP

Kaspersky Internet Security 10 PC ani: 2, noua

99,01 € Cu TVA

83,20 € Fara TVA

check In stoc

local_shipping Transport GRATUIT pentru toate comenzile plasate până la 31,12,2023. Detalii

Livrare: http://e-rpd.ro/ro/content/1-delivery
Politica de retur: http://e-rpd.ro/ro/content/6-returnare-produs

Kaspersky Internet Security ofera protectie exhaustiva impotriva  diferitelor tipuri de amenintari la adresa securitatii informatiilor, de atacuri in retea, tentative de phishing si mesaje spam. Diferite functii si componente ale protectiei sunt disponibile ca parte a aplicatiei Kaspersky Internet Security pentru a va oferi o protectie complexa

Protectia computerului

Fiecare tip de amenintare este tratat de o componenta de protectie dedicata. Puteti activa si dezactiva componentele de protectie si puteti configura setarile acestora.

Pe langa protectia in timp real furnizata de componentele de securitate, va recomandam scanarea regulata a computerului pentru virusi si alte programe malware. Acest lucru este necesar pentru a preveni orice posibila raspandire a programelor rau intentionate care nu fost descoperite de componentele protectiei; de exemplu, pentru ca securitatea a fost setata la un nivel scazut sau din alte motive.

Pentru a mentine la zi aplicatia Kaspersky Internet Security, trebuie sa actualizati modulele de baze de date si de aplicatii utilizate de aplicatie.

Unele activitati specifice care trebuie executate ocazional (cum ar fi eliminarea urmelor activitatii utilizatorului in sistemul de operare) sunt efectuate utilizand instrumente avansate si experti.

Antivirus pentru fisiere

Componenta Antivirus pentru fisiere impiedica infectarea sistemului de fisiere din computer. Componenta porneste la pornirea sistemului de operare, ramane rezidenta in memoria RAM a computerului si scaneaza toate fisierele deschise, salvate sau lansate pe computer si pe toate unitatile conectate. Kaspersky Internet Security intercepteaza orice incercare de accesare a unui fisier si scaneaza fisierul pentru identificarea virusilor si altor programe malware cunoscute. Accesul in continuare la fisier este permis numai daca fisierul nu este infectat sau daca este dezinfectat cu succes de catre aplicatie. Daca, dintr-un anumit motiv, un fisier nu poate fi dezinfectat, acesta este sters. O copie a fisierului va fi mutata in Carantina cand se intampla acest lucru. Daca un fisier infectat este plasat in acelasi loc in care era fisierul sters cu acelasi nume, Carantina salveaza numai copia ultimului fisier. Copia fisierului anterior cu acelasi nume nu se salveaza.

Antivirus pentru e-mail

Antivirusul pentru e-mail scaneaza mesajele de e-mail primite si expediate de pe computer. Mesajul de e-mail este disponibil destinatarului numai daca nu contine obiecte periculoase.

Antivirus pentru Web

Antivirusul pentru web intercepteaza si blocheaza executarea de scripturi de pe site-uri web daca acestea reprezinta o amenintare. De asemenea, Antivirusul pentru web monitorizeaza intregul trafic web si blocheaza accesul la site-uri web periculoase.

Antivirus MI

Antivirusul MI asigura utilizarea in siguranta a clientilor MI. Componenta protejeaza informatiile transmise spre computer prin protocoale de MI. Antivirusul MI asigura functionarea in siguranta a diferitelor aplicatii de mesagerie instantanee.

Control aplicatii

Control aplicatii inregistreaza in jurnal actiunile efectuate de aplicatii din sistemul de operare si gestioneaza activitatile aplicatiilor in functie de grupul caruia componenta i-a dispus o aplicatie. Este specificat un set de reguli pentru fiecare grup de aplicatii. Aceste reguli gestioneaza accesul aplicatiilor la diferite resurse ale sistemului de operare.

Manager de aplicatii

Managerul de aplicatii va permite sa gestionati aplicatiile instalate pe computer.

Protectie a camerei web

Componenta Protectie a camerei web blocheaza accesul neautorizat la camera web si va instiinteaza ca accesul a fost blocat.

Firewall

Firewall-ul asigura securitatea atunci cand utilizati retelele locale sau internetul. Componenta filtreaza toate activitatile de retea utilizand doua tipuri de reguli: reguli pentru aplicatii si reguli pachet.

Monitor retea

Monitorul de retea este conceput pentru monitorizarea activitatii retelei in timp real.

Monitorizare sistem

Componenta Monitorizare sistem deruleaza inapoi modificarile facute de malware sistemului de operare.

Aceasta componenta ofera protectie impotriva programelor malware, inclusiv:

 • Exploatari
 • Programe care blocheaza ecranul
 • Programe de criptare care cripteaza date
 • Ransomware care cripteaza date sau blocheaza accesul la fisiere sau la sistem si extorcheaza rascumpararea pentru restaurarea fisierelor sau accesul la acestea

Nu este recomandata dezactivarea acestei componente.

Blocare atacuri de retea

Blocare atacuri de retea se incarca la pornirea sistemului de operare si urmareste traficul de retea de intrare pentru activitati caracteristice atacurilor de retea. Cand se detecteaza o incercare de atac asupra computerului, Kaspersky Internet Security blocheaza orice activitate de retea a computerului atacator tintita impotriva computerului dvs.

Anti-Spam

Anti-Spam scaneaza impotriva spam-ului mesajele de e-mail primite. Toate mesajele care contin spam sunt marcate printr-un antet special.

Anti-Phishing

Componenta Anti-Phishing permite verificarea adreselor URL pentru a afla daca acestea sunt incluse in lista de adrese URL de phishing. Aceasta componenta este incorporata in Antivirusul pentru Web, Anti-Spam si Antivirusul MI.

Anti-Banner

Componenta Anti-Banner blocheaza reclamele banner de pe site-uri web si din interfetele aplicatiilor.

Navigare privata

Componenta Navigare privata detecteaza solicitarile trimise de catre browserul catre serviciile de urmarire si poate modifica solicitarile trimise catre serviciile de urmarire si raspunsurile primite de la serviciile de urmarire pentru a va proteja impotriva urmaririi activitatii dvs. online.

Protectie financiara

Componenta Protectie financiara ofera protectia datelor confidentiale la utilizarea operatiunilor bancare online si a sistemelor de plata si previne furtul de fonduri atunci cand se realizeaza plati online.

Introducere in siguranta a datelor

Introducere in siguranta de la tastatura furnizeaza protectie pentru datele personale introduse pe site-urile web impotriva programelor care inregistreaza apasarile pe taste. Tastatura de pe ecran impiedica interceptarea datelor introduse de la tastatura hardware si protejeaza datele personale impotriva incercarilor de interceptare cu ajutorul capturilor de ecran.

Modul Aplicatii de incredere

Modul Aplicatii de incredere protejeaza computerul de aplicatiile care ar putea fi nesigure. Atunci cand modul Aplicatii de incredere este activat, Kaspersky Internet Security permite numai executarea aplicatiilor care sunt identificate ca fiind de incredere (de exemplu, pe baza informatiilor din Kaspersky Security Network despre o aplicatie sau pe baza unei semnaturi digitale de incredere).

Control parental

Componenta Control parental este conceputa pentru a proteja copiii si adolescentii de amenintari legate de utilizarea computerului si a internetului.

Componenta Control parental va permite sa setati restrictii flexibile pentru accesul la resurse web si aplicatii pentru utilizatori diferiti in functie de varsta acestora. In plus, componenta Control parental permite vizualizarea rapoartelor statistice cu privire la activitatile utilizatorilor controlati.

My Kaspersky

Daca pe un computer este instalat Kaspersky Internet Security, puteti sa gestionati de la distana protectia acestui computer din My Kaspersky.

Conexiune sigura

Kaspersky Internet Security iti protejeaza datele la conectarea la retele Wi-Fi nesigure.

Cerinte generale:

 • 1500 MO spatiu liber pe hard disk
 • Procesor care accepta setul de instructiuni SSE2
 • Acces la internet (pentru instalarea si activarea aplicatiei, pentru a utiliza Kaspersky Security Network si pentru actualizarea modulelor de baze de date si de aplicatii)
 • Microsoft Windows Installer 4.5 sau o versiune mai recenta
 • Microsoft .NET Framework 4 sau o versiune mai recenta
 • Protectia impotriva accesarii camerei web este furnizata numai pentru modele de camere web compatibile

Pentru Microsoft Windows 7 Starter (Service Pack 0 sau ulterior), Microsoft Windows 7 Home Basic (Service Pack 0 sau ulterior), Microsoft Windows 7 Home Premium (Service Pack 0 sau ulterior), Microsoft Windows 7 Professional (Service Pack 0 sau ulterior), Microsoft Windows 7 Ultimate (Service Pack 0 sau ulterior), Microsoft Windows 8 (Service Pack 0 sau ulterior), Microsoft Windows 8 Pro (Service Pack 0 sau ulterior), Microsoft Windows 8 Enterprise (Service Pack 0 sau ulterior), Microsoft Windows 8.1 (Service Pack 0 si Actualizare Windows 8.1), Microsoft Windows 8.1 Pro (Service Pack 0 si Actualizare Windows 8.1), Microsoft Windows 8.1 Enterprise (Service Pack 0 si Actualizare Windows 8.1), Microsoft Windows 10 Home (versiuni: 1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803, 1809, 1903, 1909, 2004), Microsoft Windows 10 Enterprise (versiuni: 1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803, 1809, 1903, 1909, 2004), Microsoft Windows 10 Pro (versiuni: 1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803, 1809, 1903, 1909, 2004):

 • Procesor cu o frecventa de sincronizare de 1 GHz sau mai mare
 • 1 GO de memorie RAM liberi (pentru sisteme de operare de 32 de biti); 2 GO de memorie RAM liberi (pentru sisteme de operare de 64 de biti)

Urmatoarele browsere accepta instalarea extensiei Kaspersky Protection:

 • Microsoft Edge bazat pe Chromium 77.0.235.25;
 • Mozilla Firefox, versiunile 52.x 65.x;
 • Mozilla Firefox ESR 52.x, 60.x;
 • Google Chrome, versiunile 48.x 72.x. 

Urmatoarele browsere accepta tastatura de pe ecran si scanarea conexiunilor criptate:

 • Microsoft Edge bazat pe Chromium 77.0.235.25;
 • Mozilla Firefox, versiunile 52.x 65.x;
 • Mozilla Firefox ESR 52.x 60.5;
 • Google Chrome 48.x 68.x. 

Urmatoarele browsere accepta modul Browser protejat:

 • Microsoft Internet Explorer 8.0, 9.0, 10.0, 11.0;
 • Mozilla Firefox, versiunile 52.x 65.x;
 • Microsoft Edge bazat pe Chromium 77.0.235.25;
 • Mozilla Firefox ESR 52.x 60.x;
 • Google Chrome 48.x 72.x;
 • Yandex Browser 18.3.1 19.0.3 (cu anumite limitari).

Versiunile mai noi ale browserelor pot fi acceptate daca browserul respectiv accepta tehnologia corespunzatoare.

Kaspersky Internet Security accepta Google Chrome si Mozilla Firefox, ambele cu sisteme de operare pe 32 si 64 de biti.

Cerinte pentru tablete:

 • Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
 • Procesor Intel Celeron cu o frecventa de sincronizare de 1,66 GHz sau mai mare
 • 1000 MO de memorie RAM libera

Cerinte pentru netbookuri:

 • Intel Celeron CPU 1.60 GHz sau o versiune mai rapida
 • 1024 MO de memorie RAM libera
 • Monitor de 10,1 inchi cu rezolutie a ecranului de 1024x600
 • Procesor video Intel GMA 950 sau ulterior

 

 

Kaspersky
KL1939OCKDS
100 Produse