Navicat

Navicat

Navicat este alegerea a peste 3 milioane de utilizatori de baze de date din întreaga lume. Peste 160.000 de clienți înregistrați din 7 continente și 138 de țări au ales produsele noastre.

Navicat Premium
Navicat Premium
este un instrument de dezvoltare de baze de date care vă permite să conectați simultan la MySQL, MariaDB, MongoDB, SQL Server, Oracle, PostgreSQL, și baze de date SQLite dintr-o singură aplicație. Compatibil cu baze de date cloud precum Amazon RDS, Amazon Aurora, Amazon Redshift, Microsoft Azure, Oracle Cloud, Google Cloud și MongoDB Atlas. Puteți rapid și ușor să construiți, gestionați și să întrețineți bazele de date.
1.210,23 €
Navicat for MySQL
Navicat for MySQL
este solutia ideala pentru administrare și dezvoltare be de data MySQL/MariaDB. Este o singură aplicație care vă permite să vă conectați la baze de date MySQL și MariaDB simultan. Compatibil cu baze de date cloud precum Amazon RDS, Amazon Aurora, Oracle Cloud, Google Cloud și Microsoft Azure. Acest front-end all-inclusive oferă o interfață grafică intuitivă și puternică pentru managementul, dezvoltarea și întreținerea bazelor de date.
301,07 €