Parallels

Rulează Windows pe Mac-ul tău.

Parallels Desktop for Mac v.15
99,96 €
(inclusiv TVA)
Parallels Desktop® pentru Mac Proiectat pentru utilizatorii care trec de la PC la Mac ® și pentru utilizatorul de acasă sau student care are nevoie frecvent să utilizeze aplicații non-Mac pe un Mac. Simplus si uşor de utilizat pentru utilizatorul de Mac începător.
Parallels Desktop Business Edition - licenta abonament - v.15
De la 99,96 €
(inclusiv TVA)
Parallels Desktop® for Mac Business Edition - v.15 Designed for the developer, tester, or experienced power user who needs the very best performance and extended functionality for running non-Mac applications on Mac®. Proiectat pentru dezvoltator, tester, sau utilizator cu experiență care are nevoie de performanțe foarte bune și funcționalitate extinsă pentru rularea non-Mac aplicații pe Mac ®. Licenta pentru 1,2 sau 3 ani.
Parallels Desktop for Mac v.15 - 1 an abonament
79,73 €
(inclusiv TVA)
Parallels Desktop® pentru Mac - 1 an abonament Proiectat pentru utilizatorii care trec de la PC la Mac ® și pentru utilizatorul de acasă sau student care are nevoie frecvent să utilizeze aplicații non-Mac pe un Mac. Simplus si uşor de utilizat pentru utilizatorul de Mac începător.
Parallels Desktop for Mac v.15 - Academic
49,98 €
(inclusiv TVA)
Parallels Desktop® pentru Mac - Academic Proiectat pentru utilizatorii care trec de la PC la Mac ® și pentru utilizatorul de acasă sau student care are nevoie frecvent să utilizeze aplicații non-Mac pe un Mac. Simplus si uşor de utilizat pentru utilizatorul de Mac începător.
Parallels Desktop Business Edition - licenta abonament - v.15 - Academic
83,30 €
(inclusiv TVA)
Parallels Desktop® for Mac Business Edition - v.15 - Academic Designed for the developer, tester, or experienced power user who needs the very best performance and extended functionality for running non-Mac applications on Mac®. Proiectat pentru dezvoltator, tester, sau utilizator cu experiență care are nevoie de performanțe foarte bune și funcționalitate extinsă pentru rularea non-Mac aplicații pe Mac ®. Licenta pentru 1,2 sau 3 ani.