Software

Software pentru o gama largă de aplicaţii

office & management, graphics, CAD, Multimedia, Operating Systems & Mac, video editing, education, security & antivirus, tools & utilities etc.

La reducere!-5%
Adobe Creative Cloud All apps
Designer. Fotograf. Producător de filme. Visător. Indiferent unde vă aflați, Creative Cloud vă oferă cele mai bune aplicații de creație din lume, astfel încât să puteți crea aproape tot ce doriți, oriunde vă vineinspirația.
Abonament pentru 1 an.
949,48 €
999,46 €
MindManager 2020 for Windows
MindManager
Undeva în toate informaţiile ce vă sufocă dispozitivele, inundă inbox-ul şi vă umplu mintea sunt şi cunoştințele de care aveți nevoie pentru a vă organiza ziua.MM extrage cunoştințele, prin distilarea ideilor si datelor ce inconjoară un concept, proiect sau plan, si le transforma in hărţi vizuale stucturate, interactive ce fac informaţia uşor de înţeles, adaptat, utilizat si partajat.
415,31 €
La reducere!-6,01 €
MathType 7
MathType 7
MathType este un puternic editor interactiv de ecuații pentru Windows și Macintosh care vă permite să creați notație matematică pentru procesoare de text, pagini web, desktop publishing, prezentari, elearning, și pentru documente TeX, LaTex, și MathML.
47,54 €
53,55 €
WinRAR 5.80
Comprimare, criptare, impachetare și Backup cu un singur utilitar
34,64 €
iSpring Suite 8
E-Learning Authoring Supercharger
748,51 €
expecco
expecco - the Testframework for Complex Systems
Test suites, timetables, test computers, test devices and resources are centrally managed here and the test automation is also controlled here.
De la 6.545,00 €
La reducere!
Rhino 6 & V-ray for Rhino Bundle
Prezentare generală
În Rhino 6 pentru Windows, am integrat complet Grasshopper - popularul limbaj de programare - prin "baking it in". Grasshopper nu mai este beta; e un mediu de dezvoltare stabilă. Am rescris de asemenea unele caracteristici și refacut fluxuri de lucru care necesită revizii generale fundamentale pentru a le face cu adevărat productive.
2.028,95 €
Cinema 4D Studio R20
Cinema 4D offers numerous innovative tools and improvements, forward-looking technology such as GPU rendering as well as Voronoi Fracturing and render-quality display in the Viewport.
3.570,00 €
BABYLON CORPORATE NG ANNUAL LICENSE CLASSIC
Babilon, software de traducere vă ajută să descifraţi lumea. Puteţi să traduceţi instantaneu cuvintele, paragrafele, și documente întregi, în timp ce primiţi rezultate  din dicționare și Wikipedia, totul cu numai un clic pe un buton. Adăugați la aceasta, "text to speech" și corectare gramaticală avansată și aveți un instrument indispensabil pentru munca, școală și acasă.
92,11 €
La reducere!
Sketchup Pro 2019
Sketchup Pro 2019 Cel mai inteligent SketchUp de până acum
În fiecare săptămână, milioane de designeri lucrează în SketchUp Pro, cel mai popular instrument de modelare din lume pentru explorarea și prezentarea ideilor în 3D. Platforma este intuitivă și rapidă, astfel încât oricine poate învăța să creeze, să colaboreze și să livreze proiecte 3D.
756,84 €
XLSTAT-Base
The top 100 essential statistical functionalities you need.
De la 291,55 €