Software

Software pentru o gama largă de aplicaţii

office & management, graphics, CAD, Multimedia, Operating Systems & Mac, video editing, education, security & antivirus, tools & utilities etc.

AppCode - subscriptie comerciala anuala
AppCode - 2022 subscripție comercială anuală
AppCode 2022 suportă prima mare parte a Swift 4.1, și oferă mai bine finalizarea și navigarea pentru modulele implicit importate Swift şi Objective-C frameworks utilizată de la Swift. De asemenea, oferă suport pentru Quick şi RxSwift, imbunatatite analizarea și rezolvarea pentru OCMock, și suport pentru depanare wireless și simulare a locației.
236,81 €
BABYLON CORPORATE NG ANNUAL LICENSE CLASSIC
Babilon, software de traducere vă ajută să descifraţi lumea. Puteţi să traduceţi instantaneu cuvintele, paragrafele, și documente întregi, în timp ce primiţi rezultate  din dicționare și Wikipedia, totul cu numai un clic pe un buton. Adăugați la aceasta, "text to speech" și corectare gramaticală avansată și aveți un instrument indispensabil pentru munca, școală și acasă.
92,11 €
MindManager 2020 for Windows
MindManager
Undeva în toate informaţiile ce vă sufocă dispozitivele, inundă inbox-ul şi vă umplu mintea sunt şi cunoştințele de care aveți nevoie pentru a vă organiza ziua.MM extrage cunoştințele, prin distilarea ideilor si datelor ce inconjoară un concept, proiect sau plan, si le transforma in hărţi vizuale stucturate, interactive ce fac informaţia uşor de înţeles, adaptat, utilizat si partajat.
415,31 €
V-Ray Next for Maya
V-Ray Next for Maya
Mai Inteligent. Mai rapid. Render.  
Construit pentru artiști, designeri & priceputi la toate, software-ul nostru vă ajută să vizualizați orice este imaginabil. Economisiți timp și creaţi cele mai bune lucrări ale dvs - cu tehnica de la


Disponibilă acum versiunea 3.6.
505,75 €
Cinema 4D Studio R20
Cinema 4D offers numerous innovative tools and improvements, forward-looking technology such as GPU rendering as well as Voronoi Fracturing and render-quality display in the Viewport.
3.570,00 €
expecco
expecco - the Testframework for Complex Systems
Test suites, timetables, test computers, test devices and resources are centrally managed here and the test automation is also controlled here.
6.545,00 €
WinRAR 6.11 licenta
Comprimare, criptare, impachetare și Backup cu un singur utilitar
35,58 €
XLSTAT-Basic
Top 100 de funcționalități statistice esențiale de care aveți nevoie.
351,05 €
La reducere!
Adobe Creative Cloud All apps
Designer. Fotograf. Producător de filme. Visător. Indiferent unde vă aflați, Creative Cloud vă oferă cele mai bune aplicații de creație din lume, astfel încât să puteți crea aproape tot ce doriți, oriunde vă vineinspirația.
Abonament pentru 1 an.
1.018,59 €
ViewCompanion Standard
ViewCompanion Standard
este o aplicație puternică pentru vizualizarea, imprimarea și conversia fișierelor plotter generate de programul CAD sau driverul plotter. ViewCompanion poate deschide fișiere PLT plotter folosind formatele HPGL, HP-GL / 2, KIPGL, HP-RTL și Calcomp.
60,69 €
La reducere!
MathType 7
MathType 7
MathType este un puternic editor interactiv de ecuații pentru Windows și Macintosh care vă permite să creați notație matematică pentru procesoare de text, pagini web, desktop publishing, prezentari, elearning, și pentru documente TeX, LaTex, și MathML.
54,68 €
MAXWELL V5 RHINO FLOATING
Maxwell RHINO
Maxwell 5 RHINO
oferă integrare perfectă, permițându-vă să lucrați confortabil în interfața RHINO. Acest produs a fost proiectat special pentru redarea în RHINO cu un meniu simplu și cuprinzător Maxwell. Aduce tehnologia avansată de randare Maxwell într-un pachet simplu și autonom.
827,05 €