Acasa

Disc Publisher SE-3 AutoPrinter
1.184,05 €
(inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Disc Publisher SE-3 is a compact, all-in-one, automated disc production device that fits perfectly on your desktop. It automatically copies and prints up to 20 discs per job and is perfect for a wide variety of light-to medium-duty disc publishing jobs.
Sketchup Pro 2019
643,31 €
756,84 € -15%
(inclusiv TVA)
Sketchup Pro 2019 Cel mai inteligent SketchUp de până acum În fiecare săptămână, milioane de designeri lucrează în SketchUp Pro, cel mai popular instrument de modelare din lume pentru explorarea și prezentarea ideilor în 3D. Platforma este intuitivă și rapidă, astfel încât oricine poate învăța să creeze, să colaboreze și să livreze proiecte 3D.
V-Ray Next for Maya
De la 505,75 €
(inclusiv TVA)
V-Ray Next for Maya Mai Inteligent. Mai rapid. Render.   Construit pentru artiști, designeri & priceputi la toate, software-ul nostru vă ajută să vizualizați orice este imaginabil. Economisiți timp și creaţi cele mai bune lucrări ale dvs - cu tehnica de la Disponibilă acum versiunea 3.6.
Spyder5 Express
115,43 €
(inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Spyder5EXPRESS: soluţie simplă de acurateţă a culorilor pentru monitoare pentru a vă ajuta să vizualizaţi culori reale pe ecran și pentru a obtine la imprimare o mai buna calitate a culorilor. Calibrare uşoară şi rapidă pentru laptop-uri si desktop-uri.
Adobe Creative Cloud All apps
999,46 €
(inclusiv TVA)
Designer. Fotograf. Producător de filme. Visător. Indiferent unde vă aflați, Creative Cloud vă oferă cele mai bune aplicații de creație din lume, astfel încât să puteți crea aproape tot ce doriți, oriunde vă vineinspirația. Abonament pentru 1 an.
MindManager 2020 for Windows
415,31 €
(inclusiv TVA)
MindManager Undeva în toate informaţiile ce vă sufocă dispozitivele, inundă inbox-ul şi vă umplu mintea sunt şi cunoştințele de care aveți nevoie pentru a vă organiza ziua.MM extrage cunoştințele, prin distilarea ideilor si datelor ce inconjoară un concept, proiect sau plan, si le transforma in hărţi vizuale stucturate, interactive ce fac informaţia uşor de înţeles, adaptat, utilizat si partajat.
MathType 7
47,54 €
53,55 € -6,0095 €
(inclusiv TVA)
MathType 7 MathType este un puternic editor interactiv de ecuații pentru Windows și Macintosh care vă permite să creați notație matematică pentru procesoare de text, pagini web, desktop publishing, prezentari, elearning, și pentru documente TeX, LaTex, și MathML.