Kaspersky Secure Connection 5 PC  ani: 1, reinnoire
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kaspersky Secure Connection 5 PC ani: 1, reinnoire

Kaspersky Secure Connection va protejeaza datele in retelele Wi-Fi publice si va asigura anonimatul pe internet. Kaspersky Secure Connection stabileste o conexiune securizata: ascunde adresa IP si locatia dvs. reala si transfera datele dvs. prin interme

€18.43 Tax included

€15.49 Tax excluded

check In stoc

local_shipping FREE shipping on all orders placed till 31.12.2023. Details

Delivery: http://e-rpd.ro/en/content/1-delivery
Return policy: http://e-rpd.ro/en/content/6-returnare-produs

Kaspersky Secure Connection va protejeaza datele in retelele Wi-Fi publice si va asigura anonimatul pe internet. 

Kaspersky Secure Connection stabileste o conexiune securizata: ascunde adresa IP si locatia dvs. reala si transfera datele dvs. prin intermediul canalului criptat. Utilizati conexiunea Kaspersky Secure Connection pentru a va proteja datele de acreditare si informatiile private atunci cand cumparati online sau utilizati retele sociale.

Versiunea gratuita a conexiunii securizate este limitata la 200 Mb de trafic criptat pe zi, pentru un numar nelimitat de dispozitive si un server virtual ales automat. O versiune platita ofera trafic nelimitat pentru cinci dispozitive si o varietate de servere virtuale pentru un an.

Secure Connection permite utilizatorilor sa se conecteze la Internet in siguranta, prin criptarea tuturor datelor trimise si receptionate prin retea. Este disponibila ca solutie independenta pentru dispozitivele Windows si Mac si ca parte integranta a solutiilor de securitate de varf ale Kaspersky Lab pentru utilizatorii de acasa, unde este instalata automat.

Solutia combina dezvoltarea in-house a Kaspersky Lab cu tehnologia Virtual Private Network. Serverele care cripteaza si redirectioneaza traficul de utilizatori sunt situate in diferite tari din intreaga lume - inclusiv SUA, Germania, Singapore si multe altele. Acestea sunt furnizate de partenerul nostru, compania software AnchorFree, cu ajutorul tehnologiei sale Hotspot Shield. In mod implicit, traficul de utilizatori trece prin cel mai rapid server virtual disponibil la acel moment, care ar putea fi localizat intr-o alta tara. Utilizatorii premium pot alege un server in oricare dintre tarile acceptate.

Kaspersky
KL1987OCEFR
100 Items